Sisteme de alarmă la efracție. 5 motive să-ți securizezi locuința

Share

Sisteme de alarma la efracție. 5 motive să-ți securizezi locuința

Știai că un sistem de alarma la efracție poate reduce riscul furtului din locuințe?
Intrarea prin efracție este principala metodă folosită pentru furtul din locuințe.

Cei mai mulți hoți vizează zonele dezvoltate ale orașelor sau satelor și sustrag din locuințe bunuri de valoare sau bani. Peste 20.000 de case au fost prădate anul trecut și în peste 70% din cazuri hoții intră pe ușă.

În multe cazuri, poliția nu reușește să recupereze tot prejudiciul. Uneori, nu recuperează nimic, neavând dovezi care să-i ducă la hoți.

Ai nevoie de un sistem de alarmare la efracție? Statisticile spun că da. Dacă vrei ca locuința sau spațiul de care dispui să fie în siguranță, optează pentru un sistem de securitate pentru casa ta. Un sistem de securitate este cheia
integrității bunurilor locuinței.

Pe lângă faptul că vei fi mai liniștit psihic, bunurile tale nu vor ajunge pe mâna hoților. În plus, hoții sunt descurajați numai la vederea sistemului, și, chiar dacă își fac curaj să pătrundă ilegal, declanșarea alarmei se produce instant. Atât autoritățile, cat si proprietarul poate monitoriza starea sistemului de alarmă împotriva efracției.

O alarma efracție este o modalitate simplă de a te asigura că ești în siguranță. Dacă încă ești în dubii și nu știi dacă să iei un sistem de securitate pentru casa ta, uite de ce ar fi trebuit să o faci deja.

Un avantaj major al instalării unei alarme efracție pe proprietatea ta este că poate descuraja o tâlhărie înainte de a se întâmpla.

Hoții vor evita spargerile dificile care ar putea atrage atenția. Având un sistem de alarmă împotriva efracției instalat în casă, faci acțiunea mult mai dificilă pentru hoț.

Te protejezi de furt

Orice locuință deține un număr mare de obiecte de valoare. De la cheile mașinii, bijuterii sau telefoane mobile, tot ce poate fi vândut are valoare.

Un sistem de detecție și alarmare a efracției detectează mișcarea în lipsa ta și declanșează alarma. Poți alege și un sistem de alarmă antiefracție care să alerteze automat poliția și o persoană nominalizată.

Cu sistemul de detecție și alarmare a efracției stai fără griji atunci când ești plecat

Instalând o alarmă efracție ai liniștea sufletească că locuința este sigură, protejată și monitorizată chiar și atunci când nu este nimeni. Dacă există o spargere, sistemul tău de securitate te va alerta.

Sistemul de detectie a efractiei poate fi integrat cu sistemul de aveertizare si alarmare la incendiu, control acces si video sau, este posibila instalarea detectorilor de gaz, temperatura etc. direct pe centrala de alarmare la efractie.

Se poate opta pentru un sistem integrat de securitate, cu posibilitate de monitorizare, administrare si comanda de la distanta. Atât un sistem de detecție a tentativelor de pătrundere neautorizata, cat si un sistem de supraveghere video si
control acces, poate fi integrat într-un ecosistem, accesibil de pe telefonul beneficiarului, sau de pe o unitate de lucru.

Un sistem de supraveghere video cu algoritmi de inteligenta artificiala, poate detecta intenția unei persoane de a
pătrunde neautorizat in perimetrul locuinței, declanșând sistemul de alarma a efracției, după care alertează beneficiarul/autoritățile, păstrând înregistrările și oferind o imagine clara a traseului acelei persoane.

Sistemul integrat de securitate și alarmă la efracție poate reduce costul asigurării casei

Investiția într-un sistem de securitate pentru pentru detectarea tentativelor de efracție este cea mai simplă modalitate de a reduce costurile și de a economisi la asigurarea de locuință.

Cu cât casa ta este mai protejată, cu atât este mai puțin probabil să fie vizată, ceea ce înseamnă că proprietatea ta este mai puțin expusă riscului. Prin urmare, asigurarea ta va fi mai mică decât în mod obișnuit.

Crești valoarea locuinței

Securitatea casei este o caracteristică atractivă pentru cumpărătorii de case.
Toată lumea vrea să se simtă în siguranță în casa lor, ceea ce înseamnă că
investiția într-o alarmă antiefracție va avea un impact pozitiv asupra valorii casei, în cazul în care vrei să o vinzi.

Securizează-ți spațiul până nu este prea târziu

Dacă vrei să-ți securizezi spațiul sau locuința de incendiu, scurgeri de gaze sau intrări prin efracție, la Netcom-Activ ai soluții integrate și personalizate pentru cerințele tale.

În funcție de ce îți dorești, asigurăm implementarea sistemelor de control acces și pontaj sau sonorizare, porți sau bariere automate și sisteme de asigurare împotriva efracției.

Identificăm și implementăm cea mai eficientă soluție în securitate pe domeniul tău, asigurând servicii de consultanță, proiectare, management de proiect și suport operațional.

Dacă și tu vrei o locuință sigură, te invităm să ne suni și să discutăm despre sistemul care ți se potrivește: 0230 521 268 sau 0330 402 000

Alte articole

SC NETCOM ACTIV SRL

J33/288/2000, RO13151595

Str. Humorului nr. 58, Jud. Suceava, Comuna Şcheia

0230 521 268

0330 402 000

office@netcom-activ.ro

Scroll to Top