Sistem de supraveghere video

Share

Sistem de supraveghere video
Ce trebuie să știi înainte de achiziție

Dacă ești în căutarea unui sistem de supraveghere video, în acest articol găsești toate detaliile pe care trebuie să le știi înainte de a face achiziția. Siguranța locuinței, a datelor importante și a bunurilor este de cea mai mare importanță. Odată cu creșterea riscului de atac de securitate și confidențialitate, sistemele de supraveghere video câștigă teren la nivel rezidențial și de afaceri. Nimeni nu subestimează importanța sistemelor video, mai ales când cu toții căutăm siguranța generală a proprietății pe care o deținem.

Tipul de camere. Pentru început, e important să decizi ce tip de sistem de supraveghere se potrivește nevoilor tale. Dacă ai nevoie de sprijin în decizia ta, echipa NetCom Activ îți stă la dispoziție cu sfaturi și sugestii. Ce trebuie să știi e că există o varietate de camere disponibile. Poți alege camerele analogice și cu protocol de internet, camere digitale sau hibride. Tipul de stocare. După ce ai decis ce cameră este potrivită pentru nevoile tale, alege un sistem de stocare potrivit. Există în principal trei tipuri de stocare a datelor video – înregistrare video în rețea (NVR), înregistrare video digitale (DVR) și hibride. DVR-urile sunt utilizate în principal cu camere analogice, în timp ce NVR-urile pentru camere IP. După cum sugerează și numele, sistemele hibride îți permit să combinii atât camere analogice, cât și camere IP. Caracteristici necesare. În funcție de ce ai nevoie poți alege o multitudine de funcții pentru sistemul de supraveghere video, cum ar fi detectarea inteligentă a mișcării sau capacitatea de a vedea pe timp de noapte. De exemplu, dacă vrei să monitorizezi un spațiu comercial, atunci trebuie să iei în considerare sistemul care are capabilități mai bune pentru perioada nopții, cu alerte 24/7. Zone de instalare. Există anumite unghiuri sau zone pe care vrei să le acoperi, așa că alege sistemul și în funcție de acești factori. Preț. Prețul poate varia în funcție de diferite aspecte. Acesta include numărul total de camere de care ai nevoie, timpul de stocare, durata de stocare.

Credem că un sistem de supraveghere video este absolut necesar, fie că vorbim despre o locuință sau spațiu comercial. Oricine are nevoie să-și protejeze bunurile și proprietatea, astfel că un sistem de supraveghere video este imperios necesar.

Printre avantajele acestuia se numără:

  1. Ai probe pentru autorități în cazul unui furt. În România, furturile și intrările prin efracție au devenit mai dese. De multe ori, în lipsa probelor, poliția nu poate face nimic. Dacă ai un sistem video instalat, atunci poți să afli cine este hoțul și să-ți recuperezi bunurile.
  2. Anunți poliția chiar în momentul săvârșirii furtului. Datorită tehnologiile moderne, sistemele video alertează automat poliția în cazul unei intrări prin efracție.
  3. Reduci șansele ca hoții să continue cu planul lor de a intra prin efracție. Pentru că există posibilitatea foarte mare de a fi prinși, hoții renunță să mai intre în locuință.
  4. Reduci cheltuielile cu asigurarea. Pentru că locuința ta deja este asigurată, firmele de asigurare reduc sumele pe care trebuie să le plătești.
  5. Supraveghezi zonele sensibile ale companiei. Fie că e vorba despre activitatea angajaților sau zone mai puțin securitate, știi mereu ce se întâmplă în spațiul tău.
  6. Nu mai ai costuri cu personal de securitate, pentru că nu vei mai avea nevoie de atât de multe resurse umane responsabile cu paza.

Dacă ești în căutarea unui sistem de supraveghere video fiabil pentru infrastructura ta sau vrei să modernizezi sistemul deja existent, NetCom Activ îți poate fi de folos.

Proiectăm și implementăm sisteme de supraveghere video bazate pe echipamente de înaltă performanță. Datorită tehnologiei moderne pe care o folosim, sistemele pe care le găsești la NetCom Activ sunt capabile să rezolve foarte multe sarcini.

Vezi pe site toate serviciile pe care ți le oferim: Netcom Activ

Alte articole

SC NETCOM ACTIV SRL

J33/288/2000, RO13151595

Str. Humorului nr. 58, Jud. Suceava, Comuna Şcheia

0230 521 268

0330 402 000

office@netcom-activ.ro

Scroll to Top