Climatizare și aer conditionat

Ca dealer Daikin, oferim cele mai bune soluții de climatizare și aer conditionat pentru mediul domestic sau business.

Fiindcă aerul condiționat înseamnă mult mai mult decât răcirea aerului, sistemele noastre creează echilibrul perfect dintre temperatură, aer proaspăt, umiditate și chiar purificarea aerului.

Aparatele pe care le recomandăm sunt inteligente din punct de vedere energetic, având funcții multiple pentru o performanță și o eficiență energetică superioare.

aer conditionat

Soluţii de climatizare pentru acasă

Daikin dezvoltă și produce de peste nouăzeci de ani sisteme de aer condiționat de înaltă calitate, ce oferă o combinație optimă între confortul răcirii și încălzirii. Pentru a aduce în locuințe și la locul de muncă un confort perfect și soluții complete, în conformitate cu preocupările tot mai mari pentru protecția mediului, este necesar cel mai înalt nivel de inovație și calitate.Gama de aparate de aer condiționat Daikin vă pune la dispoziție numeroase modele în diferite dimensiuni, stiluri și cu funcționalități vaste. Astfel, ne asigurăm că indiferent de nevoile pe care le aveți, există o soluție potrivită pentru dumneavoastră.

Unități de perete: Reprezintă cel mai comun tip de aparat de aer condiționat. Aceste unități sunt montate în partea de sus a peretelui și sunt disponibile în numeroase forme, culori și modele.

Unități de pardoseală: Reprezintă unitățile montate pe o parte inferioară a peretelui. Acestea pot fi încastrate în perete sau standard.

Sistem unic split: 

  • O unitate exterioară conectată la o unitate interioară.
  • Potrivit pentru casele cu spațiu exterior mare.
  • Perfect pentru casele care necesită doar 1-2 sisteme de climatizare.

Sistem multi split:

  • Conectează până la 5 unități interioare la o unitate exterioară.
  • Potrivit pentru case sau apartamente cu spațiu exterior limitat.
  • Perfect pentru planurile pe termen lung care includ instalarea a 3-5 aparate de aer condiționat.

Prietenoase cu mediul încojurător

       Aparatele noastre de aer condiționat fac parte din gama Bluevolution, care utilizează agentul frigorific inovator R-32. R-32 este unic în industrie pentru potențialul său de încălzire globală (GWP) mai scăzut, sinonim cu eficiența ridicată și facilitarea reutilizării, menținând și îmbunătățind în același timp standardele stabilite de generațiile anterioare de agenți frigorifici.

Aer pur, garantat

      La Daikin am dezvoltat o varietate de caracteristici și funcții de purificare și curățare a aerului, care vizează eliminarea celor mai deranjanți poluanți din locuință, crescând astfel calitatea aerului din interior și confortul dumneavoastră.  

     Aparatele de aer condiționat Daikin aproape inaudibile au fost concepute pentru a face din orice cameră locul perfect pentru a vă relaxa, a lucra sau a trăi fără perturbări sau distrageri. Cu niveluri de presiune acustică de funcționare de până la 19 dBA pentru unitățile interioare și până la 46 dBA pentru unitățile exterioare, unitățile se integrează discret cu sunetele obișnuite, asigurându-vă confortul optim.

Stand By Me

      Stand By Me este o platformă prin care oferim cele mai bune servicii post-vânzare clienţilor care au achiziţionat echipamente Daikin. Platforma online este destinată partenerilor Home Comfort Expert și clienţilor acestora care au achiziţionat o nouă unitate Daikin, asigurând astfel un service de cea mai înaltă calitate.

Avantajele Stand By Me:

Informații ușor de accesat

      Produsele Daikin au o durată lungă de viață și poate fi dificil să vă amintiți ce modele ați instalat. Puteți găsi informații detaliate pentru toate unitățile instalate, inclusiv tipul de unitate, modelul specific, numărul de serie și data instalării.

Istoric complet al unității

     Puteţi accesa toate operaţiunile și jurnalele de întreţinere, service și reparaţii anterioare din contul dumneavoastră.

Memento întreținere

     Atât dumneavoastră, cât și partenerul de service primiţi un memento automat înaintea expirării intervalului de întreţinere.

Date de contact

      În cazul în care unitățile dumneavoastră nu funcționează în mod corespunzător, puteți găsi întotdeauna datele de contact ale partenerului dumneavoastră de service Daikin, pentru a ști la cine să apelați în caz de urgență sau dacă pur și simplu doriți să programați o vizită de întreținere.                      

Detalii despre garanție

     Puteți vizualiza detaliile referitoare la garanția aferentă unității achiziționate într-un mod clar și transparent în contul dumneavoastră.                    

Prelungirea garanției

    Prin Stand By Me puteţi beneficia de prelungirea garanției până la 5 ani pentru piese de schimb și alte pachete viitoare pentru unitate.

Daikin Altherma 3 H HT

Pompă de căldură aer-apă cu temperatură ridicată

Încălzire, răcire și apă caldă menajeră într-un singur sistem

Cum funcționează?

        Unitatea exterioară Daikin Altherma extrage până la 75% din energia sa din aerul exterior pentru a furniza încălzire, răcire și apă caldă, diferența fiind acoperită de energie electrică. Pompa de căldură aer-apă are la bază un compresor și agent frigorific pentru a transfera energia din aer în apă și pentru a încălzi apa pentru nevoile tale și pentru a o furniza în locuința ta. Sunt printre cele mai economice soluții de încălzire reusind sa atinga cele mai mari etichete energetice, pâna la A+++ .

Concepută pentru a înlocui centralele termice

      Daikin Altherma 3 H HT este alegerea perfectă pentru proiectul tău de renovare. Deoarece furnizează o temperatură a apei de ieșire de 70 °C, asemenea centralei termice, fara sa utilizeze un incalzitor electric de rezerva, nu trebuie să înlocuiești radiatoarele. Schimbarea sistemului de încălzire de la o centrală termică la Daikin Altherma 3 H HT te ajută să economisești spațiu. Modelul de pardoseală are o suprafață ocupată foarte mică, de sub 0,36 m².

O investiție ecologică

      Trecerea de la o centrală termică la o pompă de căldură înseamnă trecerea la o soluție complet ecologică. Nu se mai arde combustibil sau gaz, iar energia electrică se produce într-un mod regenerabil; în general, pompele de căldură reduc cu 70% emisiile de CO2 . Diferența este vizibilă pe factură, iar amortizarea se poate face doar intr-un an!

Proiectată în Europa pentru Europa

       Uneori, condițiile meteo din Europa pot fi dure. Din acest motiv, am conceput Daikin Altherma 3 H HT pentru a funcționa numai în modul pompă de căldură până la o temperatură exterioară de -28 °C. De asemenea, capacitățile de încălzire se mențin până la o temperatură exterioară de -15 °C. Performanța se atinge datorită tehnologiei originale Daikin. Fiind liderul pieței, Daikin depune continuu eforturi pentru a produce cele mai eficiente și mai fiabile pompe de căldură. Daikin a dezvoltat tehnologia Bluevolution pentru a obține o performanță mai ridicată și mai ecologică. În acest moment, tehnologia a fost inclusă în toate produsele noi, cum este și Daikin Altherma 3 H HT. Daikin Altherma 3 H HT este prima unitate exterioară Daikin cu un design distinct. Conceptul cu un singur ventilator reduce nivelul zgomotului, iar grila frontală de culoare neagră permite integrarea unității în orice mediu. Toate componentele dedicate au fost dezvoltate special de Daikin pentru a face din Daikin Altherma 3 H HT o unitate unică.

BLUEVOLUTION

        Tehnologia Bluevolution combină un compresor special conceput și agentul frigorific R-32. Daikin este prima companie din lume care a lansat pompe de căldură echipate cu R-32. Având un potențial de încălzire globală (GWP) mai scăzut, R-32 este echivalent în putere cu agenții frigorifici standard, dar atinge o eficiență energetică ridicată și emisii scăzute de CO2 . Fiind ușor de recuperat și reutilizat, R-32 reprezintă soluția perfectă pentru atingerea noilor obiective europene privind emisiile de CO2.

Silențiozitatea se potrivește cu confortul

        Daikin Altherma 3 H HT a fost concepută pentru a reduce nivelul acustic și a satisface așteptările societății moderne. În modul nivel de zgomot standard, unitatea produce o presiune sonoră de 38 dBA la o distanță de 3 m, undeva între ciripitul păsărilor și interiorul unei biblioteci. De asemenea, Daikin Altherma 3 H HT oferă o flexibilitate mărită, având un mod de nivel al zgomotului scăzut, care reduce presiunea sonoră la o distanță de 3 m la 35 dBA, reprezentând o reducere reală de jumătate al nivelului zgomotului.

Nivelul acustic poate fi evaluat în două moduri

 › Puterea sonoră este generată de unitatea în sine, independent de distanță și de mediu.

 › Presiunea sonoră reprezintă sunetul perceput la o anumită distanță. În general, presiunea sonoră este calculată la o distanță cuprinsă între 1 și 5 m de la unitate.

O singură soluție, mai multe combinații

     Gama Daikin Altherma 3 H HT se poate combina cu trei unități interioare diferite, care se pot conecta la unitatea exterioară, oferind funcții specifice pentru a asigura încălzire, răcire și apă caldă menajeră în locuința ta.                          

       Unitate exterioară Unitatea exterioară este disponibilă în 3 clase: de 14, 16 și 18 kW.

     Model cu rezervor din oțel inoxidabil integrat pentru apă caldă menajeră. Acest model este o unitate compactă cu o amprenta reduse de 595 x 625 mm. Unitatea este prevăzută cu un rezervor de 180 sau 230 l pentru a satisface solicitarea de apă caldă menajeră. Opțional, poți alege răcire sau funcții bizonal.

      Model cu rezervor de apă caldă menajeră ECH2 O integrat. Unitatea ECH2 O este echipată cu un rezervor termic pentru apă caldă menajeră de 300 sau 500 l, care poate fi conectat la panouri solare termice. Opțional, poți alege funcția de răcire.

     Model de perete. Modelul reprezintă cea mai compactă unitate, dar necesită un rezervor distinct pentru a furniza apă caldă menajeră. Opțional, poți alege funcția de răcire.

Obține confortul așteptat cu cele mai bune funcții

    Model numai încălzire. Modelul numai încălzire reprezintă o versiune standard în gama de produse Daikin și este disponibilă pentru toate cele trei unități interioare. Acest lucru înseamnă că sistemul de încălzire asigură încălzire a spațiului și apă caldă menajeră.

    Model reversibil. Dacă ai nevoie de răcire, modelul reversibil este perfect pentru tine! Funcția este disponibilă la toate cele trei unități interioare. Reversibil înseamnă că sistemul poate inversa modul de funcționare și va furniza răcire în loc de încălzire. Funcția de răcire necesită un sistem de conducte prin pardoseală sau convectoare cu pompă de căldură.

     Modelul bizonal. Numai unitatea de pardoseală integrată este echipată cu o funcție pe două zone, ca dotare opțională: poți alege două zone independente cu emițătoare diferite și care necesită un nivel de temperatură diferit în camere diferite (de ex., sistemul prin pardoseală din camera de zi și radiatoarele din dormitorul de la etaj). De asemenea, cele două zone pot fi gestionate independent: dezactivează încălzirea de la etaj pe timp de zi pentru a reduce supraconsumul.

Deții mereu controlul, din orice locație - Madoka, termostatul cu design intuitiv

Control intuitiv, cu un design premium: curbele line ale telecomenzii Daikin Madoka îi conferă un aspect suplu și rafinat, care iese în evidență datorită afișajului albastru în formă circulară. Oferind informații vizuale clare, cu cifre mari ușor de citit, funcțiile telecomenzii se pot accesa de la cele trei butoane tactile, care combină controlul intuitiv cu reglajul ușor, pentru o experiență de utilizare optimizată.

Configurarea și reglajul fin al telecomenzii se realizează ușor și ajută la obținerea de economii de energie și la un nivel ridicat de confort. Sistemul îți permite să selectezi modul de funcționare în funcție de spațiu (încălzire, răcire sau automat), să configurezi temperatura optimă în cameră și să controlezi temperatura apei calde menajere.

Alte servicii

Securitate

Prin serviciile noastre de consultanţă, proiectare, management de proiect şi suport operaţional ajutam clientii nostri sa identifice si sa implementeze cea mai eficienta solutie pentru indeplinirea obiectivelor lor in domeniul securitatii.

Rețele structurate voce-date

Fie că este vorba de trimis sau primit e-mail-uri sau acces la toate resursele de pe Internet, avem soluţiile pentru creşterea afacerii dumneavoastră prin servicii complete de reţelistică.

Fibră optică

Lucrări de infrastructură pentru realizarea și întreținerea rețelelor urbane și/sau interurbane de comunicații prin fibră optică. Aceste rețele permit accesul la servicii de date și internet, TV, voce fixă şi mobilă la cele mai ridicate standarde.

SC NETCOM ACTIV SRL

J33/288/2000, RO13151595

Str. Humorului nr. 58, Jud. Suceava, Comuna Şcheia

0230 521 268

0330 402 000

office@netcom-activ.ro

Scroll to Top