Rețele structurate voce-date

Oferim ajutor companiilor și instituțiilor să facă față schimbărilor rapide și complexe din industria IT. Prin serviciile noastre dedicate transformării digitale, vă ajutăm să implementați și să beneficiați de tehnologii digitale pentru a perfecționa modelul Dvs. de afaceri, procedurile de lucru și să generați noi venituri și noi oportunități de producere a valorii.

Digitalizarea înseamnă transformarea interacțiunilor, comunicațiilor, relațiilor, funcțiilor de business și a modelelor de afaceri în procese digitale, care adesea se reduc la o combinație între digital și fizic.

Soluţii de digitalizare

Provocările pe care companiile și instituțiile din toată lumea și din toate domeniile le întâlnesc sunt de 3 tipuri:

  • Cum se adaptează la această transformare astfel încât să valorifice digitalizarea centrată pe cloud și orientată spre mobilitate?
  • Cum gestionează cantitatea foarte mare de informații și cum folosesc instrumentele de tip analitics – având nevoie de oameni pricepuți și procese clar definite?
  • Cum folosesc digitalizarea ca sursă de inovație pentru clienții lor? Cum să conceapă produse și servicii noi cu valoare adăugată în așa fel încât să genereze creștere economică?

Avantaje

SOLUȚII INTELIGENTE

Vei avea modalități digitale care să crească eficiența procedurilor de lucru.

SISTEME COMPLETE ȘI CONVERGENTE

Vei avea un partener care să-ți ofere suport și consultanță de la început, pe parcursul implementării și după, atfel încât soluția pe care o alegi să fie cea optimă.

COSTURI OPTIMIZATE

Îți construim soluții personalizate care se potrivesc cu modelul tău de afaceri și eliminăm astfel costurile suplimentare.

SECURITATEA DATELOR

Vei avea o rețea securizată, datele tale vor fi în siguranță și vor rămâne protejate împotriva accesului neautorizat.

ECHIPĂ DE ÎNCREDERE

Experiența și expertiza noastră adunată în mai mult de 20 de ani ne permit să ținem ștacheta calității ridicată.

Servicii

STUDII DE FEZABILITATE

Realizăm studii complete de fezabilitate pentru proiecte de transformare digitală, dedicate companiei Dvs. sau instituției pe care o reprezentați.

SOLUȚII COMPLETE DE INFRASTRUCTURĂ

Implementăm soluții complete de infrastructură pe care vor fi construite procesele de digitalizare. Pentru toate sistemele furnizate asigurăm service pe perioada de garanție și post garanție pe bază de contract.

DOCUMENTAȚII TEHNICE

Identificăm soluțiile care maximizează beneficiile digitalizării și elaborăm documentația tehnică necesară implementării.

Alte servicii

Securitate

Prin serviciile noastre de consultanţă, proiectare, management de proiect şi suport operaţional ajutam clientii nostri sa identifice si sa implementeze cea mai eficienta solutie pentru indeplinirea obiectivelor lor in domeniul securitatii.

Climatizare

Echipamentele pe care le recomandăm sunt inteligente din punct de vedere energetic, având funcții multiple pentru o performanță și o eficiență energetică superioară.

Fibră optică

Lucrări de infrastructură pentru realizarea și întreținerea rețelelor urbane și/sau interurbane de comunicații prin fibră optică. Aceste rețele permit accesul la servicii de date și internet, TV, voce fixă şi mobilă la cele mai ridicate standarde.

SC NETCOM ACTIV SRL

J33/288/2000, RO13151595

Str. Humorului nr. 58, Jud. Suceava, Comuna Şcheia

0230 521 268

0330 402 000

office@netcom-activ.ro

Scroll to Top