Fibră optică

Oferim suport în proiectare și desfășurăm lucrări de infrastructură pentru realizarea și întreținerea rețelelor urbane și/sau interurbane de comunicații prin fibră optică. Aceste rețele permit accesul la servicii de date și internet, TV, voce fixă şi mobilă la cele mai ridicate standarde, net superioare celor oferite prin cablu.

SOLUȚII HIGH TECH

SISTEME INTEGRATE CU PROFESIONALISMUL

În dezvoltarea unei soluții optime de rețea pe fibră optică sunt luate în calcul atât viteza și stabilitatea, cât și siguranța pe care le va livra aceasta utilizatorilor săi. Prin serviciile noastre de consultanţă, proiectare, management de proiect şi suport operaţional în domeniul infrastructurii de fibră optică vă ajutăm să identificați și să implementați cea mai eficientă soluție pentru obiectivele Dumneavoastră în acest domeniu.

  • proiectare rețele fibră optică
  • antreprenoriat în dezvoltarea infrastructurii fibră optică
  • întreținere rețea fibră optică
  • sudură fibră optică
  • măsurători OTDR/PM

Avantaje

SOLUȚII INTELIGENTE

Vei avea modalități digitale care să crească eficiența procedurilor de lucru.

SISTEME COMPLETE ȘI CONVERGENTE

Vei avea un partener care să-ți ofere suport și consultanță de la început, pe parcursul implementării și după, atfel încât soluția pe care o alegi să fie cea optimă.

COSTURI OPTIMIZATE

Îți construim soluții personalizate care se potrivesc cu modelul tău de afaceri și eliminăm astfel costurile suplimentare.

SECURITATEA DATELOR

Vei avea o rețea securizată, datele tale vor fi în siguranță și vor rămâne protejate împotriva accesului neautorizat.

ECHIPĂ DE ÎNCREDERE

Experiența și expertiza noastră adunată în mai mult de 20 de ani ne permit să ținem ștacheta calității ridicată.

Servicii

STUDII DE FEZABILITATE

Realizăm studii complete de fezabilitate pentru proiecte de transformare digitală, dedicate companiei Dvs. sau instituției pe care o reprezentați.

SOLUȚII COMPLETE DE INFRASTRUCTURĂ

Implementăm soluții complete de infrastructură pe care vor fi construite procesele de digitalizare. Pentru toate sistemele furnizate asigurăm service pe perioada de garanție și post garanție pe bază de contract.

DOCUMENTAȚII TEHNICE

Identificăm soluțiile care maximizează beneficiile digitalizării și elaborăm documentația tehnică necesară implementării.

Alte servicii

Securitate

Prin serviciile noastre de consultanţă, proiectare, management de proiect şi suport operaţional ajutam clientii nostri sa identifice si sa implementeze cea mai eficienta solutie pentru indeplinirea obiectivelor lor in domeniul securitatii.

Climatizare

Echipamentele pe care le recomandăm sunt inteligente din punct de vedere energetic, având funcții multiple pentru o performanță și o eficiență energetică superioară.

Rețele structurate voce-date

Fie că este vorba de trimis sau primit e-mail-uri sau acces la toate resursele de pe Internet, avem soluţiile pentru creşterea afacerii dumneavoastră prin servicii complete de reţelistică.

SC NETCOM ACTIV SRL

J33/288/2000, RO13151595

Str. Humorului nr. 58, Jud. Suceava, Comuna Şcheia

0230 521 268

0330 402 000

office@netcom-activ.ro

Scroll to Top