Securitate

Căutați să vă securizați spațiul comercial, depozitul, birourile sau locuința? Doriți să vă asigurați că siguranța persoanelor și bunurile nu pot fi afectate de incendii sau prin încercări de efracție fără ca acestea să fie detectate și semnalizate imediat? E timpul să implementați un sistem de control acces și pontaj sau de sonorizare, poate doriți să utilizați porți sau bariere automate?

Prin serviciile noastre de consultanţă, proiectare, management de proiect şi suport operaţional vă ajutăm să identificați și să implementați cea mai eficientă soluție pentru fiecare dintre obiectivele Dumneavoastră în domeniul securității.

Alte servicii

Rețele structurate voce-date

Fie că este vorba de trimis sau primit e-mail-uri sau acces la toate resursele de pe Internet, avem soluţiile pentru creşterea afacerii dumneavoastră prin servicii complete de reţelistică.

Climatizare

Echipamentele pe care le recomandăm sunt inteligente din punct de vedere energetic, având funcții multiple pentru o performanță și o eficiență energetică superioară.

Fibră optică

Lucrări de infrastructură pentru realizarea și întreținerea rețelelor urbane și/sau interurbane de comunicații prin fibră optică. Aceste rețele permit accesul la servicii de date și internet, TV, voce fixă şi mobilă la cele mai ridicate standarde.

SC NETCOM ACTIV SRL

J33/288/2000, RO13151595

Str. Humorului nr. 58, Jud. Suceava, Comuna Şcheia

0230 521 268

0330 402 000

office@netcom-activ.ro

Scroll to Top