Română English
retele structurate voce/date suceava REŢELE STRUCTURATE VOCE-DATE

Afacerile de orice tip înseamnă comunicare: cu clienţii, cu angajaţii, cu furnizorii şi partenerii.

Fie că este vorba de trimis sau primit fax-uri, e-mail-uri, acces complet la toate resursele de pe Internet, avem soluţiile pentru creşterea afacerii dumneavoastră prin servicii complete de reţelistică.

Voce

Vă oferim soluţii complete de comunicare pentru afaceri de orice dimensiune:
• VoiP
• Telefonie tradiţională
• Conferinţe video
• Soluţii integrate: voce, date şi internet.

Brand-urile cu care lucrăm
Panasonic
Panasonic Corporation (Matsushita Electric Industrial Co. Ltd) este fără nici o indoială una dintre cele mai mari şi de succes companii care produce electronice şi produse electrice. Produsele Panasonic Corporation sunt cunoscute în Romania sub mărcile Panasonic şi Technics. Pe plan mondial sunt cunoscute sub mărci ca National, Ramsa, Quasar si MAS (Matsushita Avionics).
SIEMENS
Siemens Enterprise Communications este considerat lider şi inovator în industria de comunicaţii a companiilor şi poate livra o gamă completă de soluţii pentru companii. Acestea cuprind tot spectrul, de la unirea reţelelor complexe cu medii IT, până la idei pentru dispozitive simple, de zi cu zi care ţin în legătură pe toată lumea. Siemens oferă soluţii inovatoare, sigure şi flexibile, care pot unifica comunicaţiile indiferent de tip şi mărime.
Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent este o companie care transcede dimesiunile graniţelor naţionale. Diversitatea culturală, prezentă în 130 de ţări fac din Alcatel-Lucent un partener pentru fiecare piaţă locală, pentru fiecare client, oriunde s-ar afla. Alcatel-Lucent furnizează soluţii care permit operatorilor, marilor companii şi instituţiilor publice din întreaga lume să ofere servicii de comunicaţii de voce, date şi video utilizatorilor finali. Compania este lider mondial în comunicaţii de bandă largă fixe şi mobile, în convergenţă, în tehnologii, aplicaţii şi servicii IP şi oferă soluţii la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicaţii utilizatorilor individuali, acasă, la servici sau în timpul deplasărilor acestora.

MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ
Proiectele reprezentative pe care le-am implementat reprezintă cartea noastră de vizită:

Praktiker
BCR
DECATHLON
Volvo
Carrefour
Synevo
Raiffeisen Bank
Bancpost
IPSO
Ambro
Primaria Suceava
Orange
Euroweb
RDS
NextGEN
Prime Telecom
Shopping City Suceava
Shopping City Sibiu
Policlinica Bethesda
Capgemini
Penny Market
Profi Romania
Primagra
Universitatea Suceava
Holzindustrie Schweighofer
Romanel
Hotel Galany
Adria
Uniunea Polonezilor din Romania
Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Primaria Dumbraveni, jud Suceava
SRI